Over ons

Over ons

Specialist op het gebied van bevestigingsmaterialen

Triofast levert sinds 2008 de meest uiteenlopende bevestigingsmaterialen.

Als toeleverancier van een breed assortiment van bouten, moeren, binnenzeskantbouten, draadeinden etc. in staal, roestvaststaal en messing heeft Triofast een plaats weten te verwerven als groothandelaar voor de industrie, offshore, handel, staal- en machinebouw in Nederland, België, Duitsland en andere landen binnen en buiten Europa.

In Triofast vindt u een betrouwbare partner. Samen met onze partners vinden we altijd de juiste oplossingen voor optimale resultaten. Uiteraard staan u – onze afnemer – en uw wensen altijd centraal.

Waar onze gewaardeerde concurrenten stoppen, gaan wíj verder.

Our sky has no limit

Zelf bladeren?
Bekijk Delivery Program

Ons Delivery Program is al jaren een groot succes; een overzichtelijk naslagwerk van ons complete assortiment, gerangschikt op basis van DIN- en ISO-nummers.

Bekijk online

Offerte of vragen?
Neem contact met ons op

Heeft u speciale wensen of wilt u graag advies over de juiste bevestigingsmaterialen? Onze specialisten helpen u graag!

Offerte aanvragen
Dit doen we ook

Onze aanvullende diensten

Just in time (orderpicken)

Bel ons als u een spoedlevering nodig heeft. We hebben een grote voorraad gangbare- en speciale bevestigingsmaterialen. En als we het niet op voorraad hebben, gaan we voor u op zoek of passen we bestaand materiaal aan.

Meer
Zagen

Bestaande bevestigingsmaterialen kunnen worden aangepast door deze op de juiste maat te zagen. Wij beschikken hiervoor over het juiste gereedschap, zodat wij óók voor u maatwerkproducten kunnen verzorgen.

Meer