nederlandsenglish
logo triofast
over ons afbeelding

Expertise, flexibiliteit en ‘n snelle levering
Een snelle levering van de juiste bevestigingsartikelen is cruciaal voor uw organisatie. Of u de artikelen nu toepast in projecten, in productieprocessen of voor vervangingsdoeleinden: continuïteit is geboden. Dat realiseren we ons bij Triofast en daarom zijn we meer dan leverancier.

U mag ons zien als een servicepartner waarmee het prettig samenwerken is. Wij denken niet in artikelen, maar in oplossingen en in relaties. We ondersteunen u bijvoorbeeld met deskundige adviezen bij het maken van een productkeuze. We doen er alles aan om just-in-time te leveren. Door ons wereldwijde netwerk van leveranciers kunnen we bijna altijd aan uw vraag voldoen. Daarbij worden we ondersteund door een geavanceerd softwaresysteem dat realtime inzicht geeft in de voorraden en prijzen van leveranciers over heel de wereld. En, typerend voor onze werkwijze, we zijn gewend om u compleet te informeren. Ook over logistieke zaken als de status van (back)orders of zendingen. Daarin nemen we graag het initiatief. Dat is wel zo gemakkelijk voor u.

De oprichter van Triofast, Cees de Pee, heeft meer dan 35 jaar ervaring in de markt van bevestigingsartikelen. Onder de vlag van Triofast kan hij zijn ambities waarmaken: het bieden van maximale service en adequate leveringen. Daar gaat u uw voordeel mee doen

Meer weten of kennismaken?